Over Mij

Matthijs Apner Shiatsu therapeut

Mijn naam is Matthijs Apner.


Mijn beroep en passie is het geven van energetische behandelingen, gebaseerd op shiatsu.

Beroepsopleiding
In 2001 heb ik de beroepsopleiding tot shiatsu therapeut, succesvol afgerond. Sinds 2001 is dan ook mijn praktijk aan huis
geopend. In de loop der jaren zijn, door ervaring en kennisvergroting, mijn behandelingen ontwikkeld tot een zeer ontspannend en therapeutisch geheel. Buitenom meridiaan energie concentreer ik mij ook op andere energetische niveaus.

Shiatsu, een goed antwoord
Shiatsu leent zich voor een groot scala aan klachten, ziektes en ongemakken. Met name stress gerelateerde klachten, kan ik bijna altijd verlichten, en regelmatig oplossen.
RSI, hoofdpijn, duizeligheid, nek- schouder- en rugklachten behoren tot mijn specialiteiten.

Ik benader de klachten bijna altijd oplossingsgericht. Als ik de oplossing niet in huis blijk te hebben, zal ik met u meedenken over een eventuele volgende te zetten stap in uw situatie.

De kracht van lichaamsenergie blijft boeien en verbazen
Sommige ziektes en klachten zal ik niet behandelen, zonder dat u ook een huisarts of specialist heeft bezocht. Ook kunnen er contra-indicaties zijn waardoor ik niet zal behandelen. De kracht van lichaamsenergie, en hoe deze te beïnvloeden, zal mij waarschijnlijk altijd blijven boeien en verbazen.
Het helpen van mensen met klachten, en de goede resultaten die daar regelmatig mee worden geboekt, geeft mij veel voldoening.